...γιατί είναι υπέροχο να ομορφαίνεις χαλαρώνοντας!

rejuvance

REJUVANCE

…ανανεωθείτε με φυσικό τρόπο...

REJUVANCE:

Mια εναλλακτική μέθοδος ομορφιάς που ίσως δεν γνωρίζετε...

η αλλιώς:


“NATURAL FINGERTIP FACELIFT”


Mια απολαυστική θεραπεία που απευθύνεται σε όσους είναι λάτρεις του φυσικού τρόπου ζωής αλλά θέλουν να δείχνουν ταυτόχρονα όμορφοι και ανανεωμένοι...

natural fingertip facelift

Όλες οι εκφράσεις μας αποτυπώνονται και μονιμοποιούνται με τα χρόνια ως 'σφίξιμο', ρυτίδες, συνοφρύωση και το αποτέλεσμα αυτών σκληρή έκφραση. Είναι πολύ όμορφο να εκφραζόμαστε και να φαίνεται στο πρόσωπο μας αλλά σίγουρα δεν θέλουμε τις μόνιμες σκληρές εκφράσεις αποτυπωμένες σ' αυτό! Η rejuvance λοιπόν που είναι ένα βιοενεργειακό μασάζ, έρχεται να μας ομορφύνει με ένα 'μαγικό' τρόπο ενώ μας χαλαρώνει ταυτόχρονα! Στην πραγματικότητα δεν είναι εντελώς μαγικό... αλλά με τις εξειδικευμένες κινήσεις του ξεμπλοκάρει τον υποδόριο συνδετικό ιστό και χαλαρώνει τους 'σφιγμένους' μύες με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται νερό, κολλαγόνο και ελαστίνη. Το πρόσωπο μας γίνεται τόσο απλά και ανώδυνα ξανά ζωντανό, ελαστικό με σφρίγος!

To πρωτόκολλο λέει ότι μια ολοκληρωμένη σειρά rejuvance αποτελείται από 6 διαφορετικές συνεδρίες διάρκειας 60':

 • 1η συνεδρία – Γίνεται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου η ‘απελευθέρωση του συνδετικού ιστού’ από το πιο βαθύ στρώμα των μυών, για ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
 • 2η συνεδρία - Η εργασία γίνεται στο κεφάλι, στο μέτωπο και στην περιοχή των ματιών, δουλεύοντας πιο βαθιά σε διάφορα επίπεδα, και στους μυς.
 • 3η συνεδρία – Η εργασία γίνεται στην περιοχή από τα μάτια μέχρι το στόμα. Οι μύες στο μάγουλο προσεγγίζονται όχι μόνον από έξω, αλλά και μέσα από το στόμα.
 • 4η συνεδρία – Γίνεται μασάζ από το στόμα και κάτω, μέχρι και τον λαιμό.
 • 5η συνεδρία - Γίνεται μασάζ στον αυχένα, στους ώμους, στο πηγούνι και στο λαιμό.
 • 6η συνεδρία – Γίνεται γενική εργασία, και ιδιαίτερα στα σημεία που δημιουργούν τα κυριότερα προβλήματα.

Ωστόσο και κατά περίπτωση μπορεί να παραλείψουμε κάποια η να επαναλάβουμε μια άλλη η ακόμα και να απολαύσουμε 1-2 για μια αναζωογόνηση η συντήρηση ενός παλιού κύκλου συνεδρίων. Προσαρμόζουμε την θεραπεία μας ανάλογα με τις ανάγκες μας.

τα καλά της rejuvance

Από τα extra οφέλη που μπορεί να λάβει κανείς είναι τα εξής:

 • ανακούφιση από ημικρανίες και πονοκέφαλους
 • βελτίωση της λειτουργιάς της γνάθου
 • καλύτερη αναπνοή και αποσυμφόρηση των ιγμορείων
 • ανοίγει και καθαρίζει τα τσάκρα του λαιμού, του μετώπου και στην κορυφή του κεφαλιού
 • εξισορρόπηση του αυτονόμου νευρικού συστήματος

Δυνατότητα εξυπηρέτησης κατ' οικον.

Tips

Ηρεμία και ευεξία

Λίγες σταγόνες από λεβάντα, σανδαλόξυλο, ιλανγκ ιλανγκ, νερολι στην ειδική θήκη σε ένα εξατμηστήρα, χαμηλό φωτισμό και μια άνετη θέση θα μας προσφέρουν τρομερή ηρεμία και ευεξία!